查看: 7019|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

悲慘的男人,你們試過嗎?

關閉 [複製鏈接]
各位男性們,有冇試過識得1d女仔又或者你追緊既女仔,你地本來傾得好地地,玩得好開心,但系由某一日開始,佢突然唔理你又或者突然唔搵你,你搵佢,佢都只系求其應下你呢?
舉個例子:
初時Whatsapp
                                                   我(你):xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
佢:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx^^
                                                   我(你):xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
佢:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

呢個好景維持左唔知幾耐之後...

我(你):xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
佢:xxx
                                                   我(你):xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
表情)
                                                   我(你):xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
佢:HA

又或者你見佢whatsapp 上線中,等緊佢回既時候,佢直接同你整個'最後上線時間"

以上既情況,各位有冇試過呢?

我問過我個fd,佢話有時都系咁,但系之後你就會知道原因,而且系d好小既事.但系我就唔知原因,所以想請教下各位呢d究竟咩情況?同埋比大家分享下自己既經驗
回復

依層好難答你
甚至可能涉及到一個人嘅心理層面
例如對方唔開心、唔小心講錯野、即將面臨煩惱壓力等等問題
只能夠同你講樂觀面對
唔好介懷
回復 支持 反對

你有咁既本事就係你做呢啲野喇
回復 支持 反對

老實 - 無
但係做過呢個角色...會突然唔想理 , 莫名其妙覺得煩...就係咁簡單=.=
回復 支持 反對

依層好難答你
甚至可能涉及到一個人嘅心理層面
例如對方唔開心、唔小心講錯野、即將面臨煩惱壓力等等問題
...
呀楊 發表於 1-10-2013 18:50

自己所愛既人一夜之間變到咁,可以唔在乎咩....
回復 支持 反對

你有咁既本事就係你做呢啲野喇
我思故我在 發表於 1-10-2013 19:00

發夢都得既
回復 支持 反對

老實 - 無
但係做過呢個角色...會突然唔想理 , 莫名其妙覺得煩...就係咁簡單=.= ...
愛玩樂 發表於 1-10-2013 19:07

跟住就造就左我呢d人....日日系到煩點解
回復 支持 反對

自己所愛既人一夜之間變到咁,可以唔在乎咩....
❤風❤ 發表於 1-10-2013 07:25 PM

咁都冇辦法嘅
可以做得啲咩
前題頌要係突如其來唔知咩原因
回復 支持 反對

樓主係咪成日得閒冇野做就wtsapp人,係既話人地可能知道你中意佢or覺得你煩而唔想理你
回復 支持 反對

愛你 愛到 唔理你
回復 支持 反對