打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 究竟幾多人識簡岩著裝備

jchiu312 發表於 11-5-2017 05:27
各有各睇法, 各有各玩法

同意呀
我第一個留言淨係話我用天照裝升lv都無問題
無心惡意批評其他玩家用其他裝備
我就係真心唔係好明點解會有人咁執著自己個方法就一定係岩
人地個一套裝用得到,升得舒服 又死都要插到人地變地底泥咁lol
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 10-5-2017 10:02
玩得太耐,你都見我玩左幾耐,想玩D野都玩晒,想升既野都升晒
依家真係上線等30分鐘OFF
重點都係有其他野玩 ...

唔玩巨商玩樂古吹水啦
回復 支持 反對

睇晒全部

1.低物抗打計物攻既 1擊必殺 提3雀仔 劍輪 會秒殺
補救方法天使/祖2

2.爆抗都未必有用 蒙古怪 因陀羅 印南蛇 要秒既照樣秒
提3就算你夠物抗 無天使都係要死 有樣野叫最低傷
250金王都無用

3.唔夠血打悶達 幾隊一齊飛滿月舞照死

4.技術可補救

5.黑肥 紅色個隻計物攻

總結:只可以講190雙抗比偏高單抗實用
勁既怪就算你爆抗上埋生死天使照樣秒
回復 支持 反對

terry199727 發表於 11-5-2017 20:20
小朋友讀過書未 識唔識睇中文?
洗唔洗我帶你升下lv學下中文? lol

全智明女 天照套 除左打蒙古之外 升lv未死過主咁濟
依句如果我沒理解錯係升LV除左蒙古唔會死主,
咁你升LV得冰樹同黑肥,咁我錯羅
原來你升LV得兩個地方一係冰肥一係黑肥
同埋我升開蒙古同提3,其他地方咁多人同咁散我唔去既WO
你升唔到,我最多帶你升多陣,等你見識下仲有其他地方升LV
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 11-5-2017 22:39
全智明女 天照套 除左打蒙古之外 升lv未死過主咁濟
依句如果我沒理解錯係升LV除左蒙古唔會死主,
咁你升LV ...

打蒙古/提3 升? 用咩打? 好堅喎
回復 支持 反對

b1237689123 發表於 11-5-2017 22:50

升蒙古虎天,提3多數雀天
回復 支持 反對

lightshadow1 發表於 11-5-2017 19:16
請問百幾魔抗真係夠頂到冰樹?
我~150%魔抗打武鬥蜘蛛如果一入場係隔離都比佢幾野噴死(有台柱) ...

講下我點帶團友啦~~ 我有隻250金時敏 250天使  再加2級精靈(加魔抗) 黎保佢 佢150%魔抗都無  如果有就基本上百份百保到佢不死
魔鬥蜘蛛我就唔知係物攻定魔攻 但都係弱雞怪  就咁睇你係無王巨/金時敏
回復 支持 反對

b1237689123 發表於 11-5-2017 22:50

蒙古未出之前 提3都算係最高階既練功地點
https://www.youtube.com/watch?v=FYB-2n30wRs<<可以參考下 (btw:同團友組 1多聞2持國 平均打滿組 一場時間用10-15秒)
我自己既經驗呢 就同團友暴走飛機團 點樣先穩陣唔死? 金時敏 王巨漢 240lv以上 如果唔夠既 可以3個人分別帶2隻抗性精靈頂一頂 放天使個個放頻密d就ok
試過3人組 咁岩2台男1明女 王金都250lv 有雙精靈 天使都唔洗放 全部放回血都硬坦到

計過一個鐘兵陣可以吸到1e經驗 帶出黎果d就再多dd

回復 支持 反對

terry199727 發表於 11-5-2017 20:32
同意呀

你舒服咁就無問題啦
回復 支持 反對

terry199727 發表於 11-5-2017 20:32
同意呀

同意 自己升得舒服, 可以就OK
何必話人地呢
回復 支持 反對