打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 老玩家對新時代SD的看法

回復 10# billson

最愛炮甲虫(未見過實裝)
    我HR6,最近先買new 3ds,等陣add你(有"henry"就係我)
回復 支持 反對

係,有delay個個會受delay影響, 變形,射擊,斬人,SP等都要計好延誤時間,但新ge問題出現,大部份玩家都以非delay玩家作對手為多,多數會被delay影響到判斷
delay玩家困難在習慣delay,非delay玩家困難都係在於習慣delay,但成功ge後者往往較成功ge前者少見(通常唔會有玩家主動搵delay玩家練習)
可以話delay玩家同非delay玩家有跟本性ge利益衝突,要論誰對誰錯,各持己見,點都唔會傾得埋
雖然無絕對ge公平,但事實上條件上越公平,勝負就會越明顯,個人先會心服,人就係咁
所以要非delay玩家同delay玩家互相認同,真係唔易
回復 支持 反對

傳説中的拔劍神曲,βίος , ...
billson 發表於 20-1-2015 17:43

動畫我同樣都係最近一星期睇完電影再睇, 但都係睇過幾集(都係睇志志雄果集)而已, 始終由頭追起有點吃力, 入面最型真係比古清十郎, 淨係一聽到夏亞把聲已經加唔少分
回復 支持 反對

放下屠刀, 立地成佛
回復 支持 反對

我同你玩过,咩叫delay?
有时你玩SD,你死左,0命...
结果5秒之后我比你秒左,你仲话你顺=_=?
果时我班隊友好地地,比0命的你杀左,根本5洗玩
所以d人话你用掛,其实你真是用緊<掛>lo
回復 支持 反對

我同你玩过,咩叫delay?
有时你玩SD,你死左,0命...
结果5秒之后我比你秒左,你仲话你顺=_=?
果时我班隊友好地 ...
s0521114 發表於 20-1-2015 19:42

有時候我突然斷線會咁= =, 打人打極都唔死,跟着就小護士
OR那是神LAG,LAG到我都俾人秒殺, sorry我有時忘記插LAN線,用左wifi好慢
不過我講緊係平時,好順的時候, 都俾人話lag
話我外掛,係一個士官俾我用暴風連狙中2下超會心
回復 支持 反對

唔洗用劍既! 玩弄人根本零壓力...
點解我就唔教獨門秘技
回復 支持 反對

試玩台服果陣都有DELAY
斬條友勁多刀都唔死~
反而自己突然爆機
LAG子化狀態拎到A+~
應該係上帝既恩賜
回復 支持 反對

(收刀門野唔講)
劍心漫畫完食, 電影差第三集
回復 支持 反對

琴日打大將戰果陣, 出緊地圖炮[一半] 果陣比人打死, 算邊個lag  =.="""

billson 有玩MH4G !?  HR9xx 路過~~~
回復 支持 反對