查看: 7342|回復: 72
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 抽G自定的經驗分享: 如何應對愈來愈低的機率?

G自定的機率, 沒有最低, 只有更低. (同CY梁的民望差不多)
如果你不會24小時不停掛常規戰, 只能靠做任賺G賺擴充卡,
真係抽到下架都未中.
要應對這種低得可恥的機率, 我建議你好好善用辛苦賺來的擴充卡.
最好當然係攞去抽M自定, 如果你唔想俾錢G1賺, 要用來抽G自定的話,
每次SR只放一個位就夠, 即係話只有2種放機方法:
1.有擴充卡: A, A, A, C, C, C + SR(擴充卡)
2.冇擴充卡: SR, A, A, C, C, C

點解唔用擴充卡放多隻SR呢? 要知道放多隻SR的話, 只會増加累計機率,
當初G自定抽到黃字通常都中, 好少見到紅字.
但係現時抽到紅字都唔中係好平常, 即係話累計機率已經細到冇乜影響.
如果你紫字中, 即係話累計機率完全係廢既! (紫字之後一定中!)
插擴充卡増加機率只係浪費! G自定已經變成G幸運...
所以擴充卡不如用來增加一次抽蛋機會好過, 慳番1200G.

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
ivansky520 + 1 我唔係用你le個方法,都係80抽入面中 ...
雷臣 + 1 樓主同志辛苦了,抵俾你!

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

路亞藍 sr智黃 堅係驚新j要紅
小颯 發表於 11-12-2012 11:39

新安J已紅
回復 支持 反對

兩隻AC黃字內中,等睇紅字
回復 支持 反對

冇錢買擴的我只有有一種方法抽
回復 支持 反對

冇錢買擴的我只有有一種方法抽
chauyiuchau 發表於 11-12-2012 13:00

做日任打3場大將戰, 都可以賺擴充卡的.
唔一定要用錢買.
回復 支持 反對

3200 g抽一次講真,有時真係幾金,插埋卡未必得;其實用埋卡10m g抽唔抽到sr~.~
回復 支持 反對

G自定的機率, 沒有最低, 只有更低. (同CY梁的民望差不多)
如果你不會24小時不停掛常規戰, 只能靠做任賺G賺 ...
唔恨得咁多 發表於 11-12-2012 11:37

我一向都好少用咭抽, 其實是撞手神, 人品問題

007, GP03 黃字中

亞路, 沙煞比 紫字中

智天 黃字中
回復 支持 反對

3200 g抽一次講真,有時真係幾金,插埋卡未必得;其實用埋卡10m g抽唔抽到sr~.~ ...
grapeslai2009 發表於 11-12-2012 13:22

如果插擴卡, 2000G抽一次, 10萬可以抽50次,機率應該低過1/4. 心存僥倖就博啦.
回復 支持 反對

007G 黃字中

AR 希林 紅字幾十抽中

SR智天  紫色最後一抽先中
回復 支持 反對