查看: 7275|回復: 78
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《Raycity Online》4月15日起活動迎初夏 [UPDATED]

關閉 [複製鏈接]

30度了,30度了,天氣變化莫測,時而15度,時而30度!出街著得少又容易病,著得多又成身汗,還是留又家中「Raycity」一番!!

4月15日起一連串清爽活動,讓你爽個不停!揮走悶熱,齊齊迎接暢快初夏!

-Facebook擁蠆大募集
日期:由即日起至4月30日
內容:只要加入Facebook Raycity Online專頁,成為擁蠆,即有機會中獎!
獎品:浪漫的西瓜  
名額:150個
網址:http://www.facebook.com/pages/Raycity-Online-HK/114470868572774

-短片投稿
日期:由4月15日至4月30日
內容:將所拍的RC大作,發佈於Youtube上再到Facebook專頁留言,以讚好數為投票單位!
獎品:
最高得票: 火炎龍套裝
第二高票: 警用車頂燈
第三高票: 多納多斯飛馬

-_卡、O__K__破門密碼
日期:在4月13日至4月27日
內容:到_R__OO及古_收集密碼,然後以正確排序張貼於Facebook專頁的討論區內。在4月28日將會在官網公佈正確排序的密碼。
獎品:Delta 特殊引擎 2.5
名額:最快遞交正確排序的20名

-全新極速傳說
日期:4月27日更新後至5月11日維護前
內容:在更新後購買全新傳說車「Panzio」在5月11日維護前升至等級120以上即中獎
獎品:X-TUBE 或 三輪車
回復

公佈重大更新, 重新開題
回復 支持 反對

-Facebook擁蠆大募集..好野..第7個加入A_A
不過呢..
全新極速傳說
內容:在更新後購買全新傳說車「Panzio」在5月4日維護前升至等級120以上即中獎
獎品:X-TUBE 或 三輪車
得14日點做啊?升車都一日..主線做定先..
想問13日真係做到任?
回復 支持 反對

-Facebook擁蠆大募集..好野..第7個加入A_A
不過呢..
全新極速傳說
...
yahoo1011 發表於 13-4-2010 00:20

依個活動係有挑戰性既, 唔係一般人又或者一個人可以完成
得唔得我講唔到
不過我信你地可以做到 =]

我地出手都唔低, 買一架傳說車送一架特別車 =]
回復 支持 反對

依個活動係有挑戰性既, 唔係一般人又或者一個人可以完成
得唔得我講唔到
不過我信你地可以做到 =]

我地 ...
真白羊 發表於 13-4-2010 00:38

我怕冇人做到就gag..
到時GM真係....
回復 支持 反對

傳說車「Panzio」 係咪要做任務先買得到?
定係可以就咁用M錢買
回復 支持 反對

30度了,30度了,天氣變化莫測,時而15度,時而30度!出街著得少又容易病,著得多又成身汗,還是留又家中「 ...
真白羊 發表於 13-4-2010 00:10

三輪車我冇興趣因為我有...xtube咁樣衰更加冇興趣~_~
而且...d日期...會考開羅得鬼閒理你~_~
回復 支持 反對

官方做野 ,係好事 ,參唔參加就自己唸 ,14日120lv 新傳說車有難道 ,不過應該有3個人做到 ,150lv 就真係唔得,

如果為獎品去參加 ,就係on Q ,最主要都係要有挑戰性 ,自問自己無咁好耐性 , 放棄  哈
回復 支持 反對

3輪車最強a_a
回復 支持 反對

唸唸下 ,14日升120LV傳說車其實好容易  -0- ,依家收定空針and 血針 ,1-->120lv 一陣就ko ,姐係有14日做任

同做碎  ,又唔係好難 ,唔好話我打針果到係廢話我試過連續4日 ,每日打一部150車  , 打針真係好爽 ,賺返唔少時間
回復 支持 反對