查看: 1876|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 其實你地覺得林寶加銀套 or anx加木星套勁d = =?

關閉 [複製鏈接]
我用大朋問人邊樣勁d
一d人就話林寶加銀套勁
一d人就話anx加木星套勁d
其實邊個勁= =???
單選投票, 共有 29 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

48.28% (14)
51.72% (15)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

老實講...anx係概念車入面係第2快...因為jatcar第1快...不過佢無得買...
anx速度上比林寶優勝...外觀套方面2套同樣屬性...
操控性我覺得anx比林寶差少少...
我建議樓主追求速度及操控性的話可選RC1...
不過若樓主純粹想改車...林寶是比較型的._.
回復

老實講...anx係概念車入面係第2快...因為jatcar第1快...不過佢無得買...
anx速度上比林寶優勝...外觀套方面2套同樣屬性...
操控性我覺得anx比林寶差少少...
我建議樓主追求速度及操控性的話可選RC1...
不過若樓主純粹想改車...林寶是比較型的._.
yikhei1 發表於 14-2-2010 11:01

林寶型d-.-? 我唔覺... 可能本人鐘意honda既車a_a
不過呢... 矩果度呢就係細牛大過anx 50咁大把-.-
如果你話新手呢 我諗rc1會好d 轉灣正._. 係就係貴過anx好多-.- 不過你如果覺得自己9車ok既話-.- anx會好d 最好當然係j車啦
回復

林寶型d-.-? 我唔覺... 可能本人鐘意honda既車a_a
不過呢... 矩果度呢就係細牛大過anx 50咁大把-.-
如果你 ...
hinztse 發表於 14-2-2010 11:43

JATCAR都唔好用..不過我有A_A

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
真白羊 -5 離題

查看全部評分

回復

yahoo1011 發表於 14-2-2010 14:05

知你勁啦

評分

真白羊 -5 離題

查看全部評分

回復

0 0  我E+林寶同ANX都有=]  木星套同銀套都有  哈哈
我想曼問下大家姐~~  但係我想玩下JETCAR @@
好似好型呀@@
回復

yahoo1011 發表於 14-2-2010 14:05

想串?
我jatcar同xboat都有囉~_~

評分

真白羊 -5 離題

查看全部評分

回復