樓主: player000000
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 惡人先告狀的[英俊少年卍]~不知所謂 !

關閉 [複製鏈接]
我支持你架  SKY  a_a
qq118145138 發表於 26-9-2009 20:22

k >﹏< 多謝你先

講真果句,呢件事,我只係錯在——阻佢果陣,連累到d無辜o的人
對於咁,我雖然已經道左歉,但都唔係大晒,我都深表歉意 (注:道歉o的對象,絕對唔包括果個[英俊少年卍]) !

但係佢(英俊少年卍)為生事者,搞事之人,仲一味死頂,一d都唔知錯,道歉都冇句 ! 冇得救 囧'''
回復 支持 反對

爆粗!!爆粗!!
路人hou528經過勿插
回復 支持 反對

wo~ @o@ 我叫打橫黎講 ?

我停係你前面,係想叫你組我 !
冇錯,我係頂到你,但都只係頂得一下,之後你就係咁係到嘈,話頂住晒 !
(咁我想問,我之後仲有冇頂住你 ? 仲有幾時撞你呀 ? 你隻眼有事嗎 ?)

仲有,刷緊野唔問得野 ...
player000000 發表於 26-9-2009 20:02

唔係打橫唔通打直?_? 自己有問題既 心照啦 刷緊野我話既 唔可以問(我)野 咁得未 我唔想再嘈 好撚煩 我話光線有你呢d敗類 汁硬 我講既 你好好記住
回復 支持 反對

sor >﹏< 咁佢唔係[更年期],佢係[M到]
player000000 發表於 26-9-2009 20:22

自己m到話人 自己唔岩在先講到好似自己岩晒 唔係你嘈住 唔係你頂住人 唔係你撞人 我會踢你? 心照啦 睇唔到自己照x光
回復 支持 反對

k >﹏< 多謝你先

講真果句,呢件事,我只係錯在——阻佢果陣,連累到d無辜o的人
對於咁,我雖然已經道左歉,但都唔係大晒,我都深表歉意 (注:道歉o的對象,絕對唔包括果個[英俊少年卍]) !

但係佢(英俊少年卍)為生事者,搞 ...
player000000 發表於 26-9-2009 20:28

死頂?_? 你自己錯我做咩要死頂?_? 你自己問題搞掂先啦 咁勁做差人拉我呀 死頂?_?死頂果個係你 自己錯先係度話人 個標題改返你自己個名啦 咁撚勁又唔識話自己
回復 支持 反對

唔係打橫唔通打直?_? 自己有問題既 心照啦  咁得未 我唔想再嘈 好撚煩 我話光線有你呢d敗類 汁硬 我講既 你好好記住
hinztse 發表於 26-9-2009 20:57
自己m到話人 自己唔岩在先講到好似自己岩晒 唔係你嘈住 唔係你頂住人 唔係你撞人 我會踢你? 心照啦 睇唔到自己照x光
hinztse 發表於 26-9-2009 20:58
死頂?_? 你自己錯我做咩要死頂?_? 你自己問題搞掂先啦 咁勁做差人拉我呀 死頂?_?死頂果個係你 自己錯先係度話人 個標題改返你自己個名啦 咁撚勁又唔識話自己 ...
hinztse 發表於 26-9-2009 21:00

其實你有冇發覺你自己講野好冇說服力 ? 知唔知點解 ?
因為你得論點,你冇論證同證據 !
而且你果d論點,只係一味言語攻擊,一d都唔客觀 !
(雖然我都有d係咁主觀,但亦有d從客觀角度去講解一下)

點解你會冇論證同論據呀 !? 因為事實係你理虧 ! 根本係你錯 !

由頭到尾,我講咁多樣野,你冇直接咁講~你一味回避話題 !
(例如:我問左你好多次,我幾時有撞你 ? 但你一直都冇答,只係話我撞到你<---好明顯你要作野,因為我只係叫你組我之前,頂到你一次 ! 而你未踢我之前,我係冇撞過你)
(仲有:我都講左好多左,只係問左唔夠5句,咁樣好煩咩 ? 你又唔答,只係扯開話題,點解 ? 因為本來問野唔嚴重,但你就搞到好大件事咁)

仲有,打橫黎講果個係你先岩 !
睇下你自己回帖句野——刷緊野我話既 唔可以問(我)野 <---呢句野,係你回post入面到搵到,睇下你幾打橫黎 !
(你就連你果d打橫黎講都前後矛盾——你話唔可以問你野,但我最後問「幾錢」果句,都只係問第2個組員,咁你又踢我 ?)
你最後果個回帖,唔夠人講,仲要加埋粗口,真係........
回復 支持 反對

我支持SKY哥-.-
回復 支持 反對

我支持SKY哥-.-
紅彗星 發表於 26-9-2009 21:38

多謝你先 >3< 謝
回復 支持 反對

其實你有冇發覺你自己講野好冇說服力 ? 知唔知點解 ?
因為你得論點,你冇論證同證據 !
而且你果d論點,只係一味言語攻擊,一d都唔客觀 !
(雖然我都有d係咁主觀,但亦有d從客觀角度去講解一下)

點解你會冇論證同論據 ...
player000000 發表於 26-9-2009 21:23

肥仔我e+信你下年會拎到20分了a_a
回復 支持 反對

肥仔我e+信你下年會拎到20分了a_a
king56k 發表於 26-9-2009 22:24

中文好易啫~_~
回復 支持 反對