樓主: p00p00irwin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解Martin成日串人?成日話rwt咁咁咁?

我都話左我個時5知你買左asia個acc。。。
我以爲係真正個asia,我同asia成日都係gum玩嫁啦。。。。[]
acountseller 發表於 8-8-2009 00:32

我個用意唔係想攞返件事黎講...

算啦唉...佢地係要串都無計...
回復 支持 反對

我D錢唔係去升lv咁去哂邊呀哥哥 .
我幾時3-4m一次stake呀 , 俾相啦唔該 , 我從來都無pk過囉 .
一次買成幾百m?幾時呀???我買ac我認 , 但我使鬼買錢???我亂使錢???你使錢就岩既.

講得多都哂口水 , 話人刷鞋仔 , 原 ...
傻佬_johnsun 發表於 8-8-2009 00:24

笑...你唔記得姐  
回復 支持 反對

笑...你唔記得姐.http://i627.photobucket.com/albums/tt354/sam4ever4sam/gf2.jpg" border="0">
乂呀仁乂 發表於 8-8-2009 00:36

啊 !!300m!!!邊個同你講的!!!300M呀!!果條友都好意思講 .係唔係呀楓?

果個中間人一定呀賓 . 不過我無同佢買過300m囉 . 我諗係呀賓自己同人入300m更住就話我買囉!

stake果到唔明囉 !
回復 支持 反對

啊 !!300m!!!邊個同你講的!!!300M呀!!果條友都好意思講 .係唔係呀楓?

果個中間人一定呀賓 . 不過我無同佢買過300m囉 . 我諗係呀賓自己同人入300m更住就話我買囉!

stake果到唔明囉 ! ...
傻佬_johnsun 發表於 8-8-2009 00:41
唔知呢可??? 冇買300m....nice quests???nice stake???? lmao , stake果度有d係人名有d係粗口....黑左佢is ok
回復 支持 反對

BUSTED.FINALLY
回復 支持 反對

BUSTED.FINALLY =]
回復 支持 反對

唔知呢可??? 冇買300m....nice quests???nice stake???? lmao
乂呀仁乂 發表於 8-8-2009 00:42

我仲玩更love1025 果時同人買過幾m同邊個放俾我就記得 .

不過幾百M同stake我肯定無 .  

不過同你解釋都多餘
回復 支持 反對

it's so complicated ....... [[onion_15]]
回復 支持 反對

我仲玩更love1025 果時同人買過幾m同邊個放俾我就記得 .

不過幾百M同stake我肯定無 .  

不過同你解釋都多餘
傻佬_johnsun 發表於 8-8-2009 00:45

冇人要你解釋....係你自己唔得記...我解釋比你姐 lmao
回復 支持 反對

冇人要你解釋....係你自己唔得記...我解釋比你姐 lmao
乂呀仁乂 發表於 8-8-2009 00:46

lol , 有d野做無做過記咩得 , 不過好多謝你張相 , 呢句真心的.
回復 支持 反對