打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [新聞]《光線飛車》香港獨家新車由你決定

關閉 [複製鏈接]
我想要Toyota Hiace~~~因為而家學緊車都係楂佢~~~
回復 支持 反對

學2好少人學自動波 學棍波會比埋個自動波車牌 仲有 佢話學車渣HIACE 咁一定係棍波 貨車果D車冇自動波 自己換做自動波就得 不過學車冇咩可能換到-.- ...
hinztse 發表於 18-7-2009 10:28

係呀~~我係手波架~~~9月中考試[[onion_51]]
回復 支持 反對

其實我覺得,官方到底未搞掂晒之前D手尾就搞新活動,成效會如何呢?
話說暴走透明人、系統延時大、活動未送車、物流商店消失左...大把野都未做
但係官方又可以咁得閒上黎開個帖搞活動,其實到最後係咪又係得番個吉乜都冇呢?

投票更新內容:投完票,出既車又唔係投完個堆;抽完獎,又要成年後先至派獎
暴走透明人:雖然唔係全部玩家都有呢個Bug,但係有好多人都表示佢中過囉;可惜官方唔肯DeBug,問題依舊
系統延時大:有幾個人一路比系統延時(或者利用系統延時啦)搞到自己閃閃下彈彈下,玩暴走唔洗比人轉又轉到人;到最後佢咪拎左N咁多次頭十囉。得番個不公平競爭
活動未送車:話說六月活動話12號送車,點知成個月後先送;仲要大細超有人有有人冇,同GM講佢會答你「有事就回報客服」,去到客服冇人理,一味得個官腔答覆
物流商店消失:官方更新真係有驚無喜,次次更新包有新Bug。對上一次更新完而家行過物流商店就睇唔到黃邊,都唔知幾時行到去幾時未行

以上Bug其實只係冰山一角,但係奈何全部Bug我地玩家都最少回報過一次,最後官方有冇做野呢?有...D野咪做左去SD度囉。宣傳,光飛有一個,為期一星期;SD有十個,為期幾個月。活動,光飛搵GM;SD搞拍賣。
我連論文都出過一篇去客服,但係最終咪又係官官相衙最後不了了之...唔通真係要寫信比GameOne總裁先肯做野?我諗係喇...NuclearAsh核灰 發表於 19-7-2009 10:42

哈哈~~~我頭先一睇就成功 "斷章取義"
冰山XDDD
回復 支持 反對