打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 生死格鬥0NLinE

遊戲名稱:生死格鬥
測試會員名稱:~kwokho~
官網:http://doa.sdo.com/
遊戲類型: 3D格鬥
開放測試中
星評:★★★★☆ (5星為滿分)
電腦配備要求:
遊戲截圖:
社區介面 ::

戰鬥介面 ::

對此遊戲的感想 ::
首先就講聲sor,,因為d圖片好似多左d野 - -"不過應該阻唔到你睇既!
生死格鬥( 以下簡稱DOA )呢隻遊戲真係唔錯!由單機版轉移到去online,,
之前只可以同電腦打,,而家,,可以同d高手一較高下..
不過..在下玩呢隻game就超廢啦- -除左同新手玩,,差唔多場場都輸,,,,
而家既戰績就係1x勝,3x敗...當中有唔小因素...例如LAG- -
LAG真係令我好煩惱,,根本玩得唔夠痛快,,
我第1次玩果陣見到,,o哂咀,但係依然玩落去,,因為實在太正- -
我本身就係1鍾意格鬥game既人,,而家出埋online,,哼~當然要玩返夠本先啦~!
個人認為新手最好用就係霞,,,,佢係入面最令都係佢-3-""
男仔方面就要簡李劍..型都唔在講,,仲要有招勁屈機既,,( 禁A你就知..好好用架 )
有次就係比個新手屈到3鋪連輸- -
總體黎講呢,,DOA係1隻幾正既game,,如果唔lag既話..
所以我好期待香港/台灣有得代理..
我真係好憎大陸game..但係偏偏大陸多正GameT^T"
好啦講住咁多先....今個月我既遊戲介紹完畢,多謝各位XD"

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
JSN + 20 內容精彩

查看全部評分

回復

好似好膠咁既- -.....  

回復 支持 反對