查看: 1247|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ‵Rexソ貼圖區;]]*

◈其實我學左1星期到-0-"◈
   ◈◈如果我有啲咩做唔好.◈◈
         ◈◈◈請大家比啲意見尐弟=3=◈◈◈
                  ◈◈◈◈廢話少講-v-去圖◈◈◈◈

評分

參與人數 1樂點 +8 +3 收起 理由
siu芷 + 8 + 3

查看全部評分

回復

很好
加油吧[[m27]]
回復 支持 反對

多謝[[m386]]
回復 支持 反對

利害- -
一星期@@
我學左幾日都係識整框框咋[[bao_29]]
你就好啦..
回復 支持 反對

我唔止系呢到學改圖[[m529]]
系yahoo溫點整的...有幾福系自己研究[[m117]]
回復 支持 反對

第一張~ -__-... 我想講... 個色完全姐住哂個人.. 我睇得好辛苦-__-
第二張~ 好花-___- 點解最後個影比o的光cum住
第三張~ 點解有少少黃色 *向圖一指*
第四張~ 做咩整到張野咁暗.__.
第五張~ 反而我覺得依張唔錯-__-
第六張~ 紅色好似怪怪地....

加油吧-v-
回復 支持 反對

我中意第二張, 第三張都幾型"
回復 支持 反對

我中意第3張多d-_-

1~d人好似好唔明顯..字型都唔多襯
2~d影子果事=___=""..太近啦我覺得...影子隻腳仲要踩到本身隻人
3~有d黃色...係本身你印bh定係刷既問題-3-??..不過好型XD
4~個底做咩變左灰色=__=仲要描左邊囧
有D BH好地地無左忽..
圓角..你可以用圓角框整(懶人既方法=_=V)
5~沒有
6~好似有D光=.=..
唔知點講 光得好奇怪..你做左D咩黎?..
BH用白色好似靚D
回復 支持 反對

[[m107]] 圖質有待改善
回復 支持 反對

RE:冰雨〥殘
第二張~ 好花-___- 點解最後個影比o的光cum住
個啲光其實系第2個影子套399黎=3=
第三張~ 點解有少少黃色 *向圖一指*
我就系話呢到無cut=.=勁睇得到
第四張~ 做咩整到張野咁暗.__.
我就番msn頭像所以變灰色xD
第五張~ 反而我覺得依張唔錯-__-
-0-"無言…
第六張~ 紅色好似怪怪地....
邊到紅色-v-??
加油吧-v-
thx~

RE:crazykit
我中意第二張, 第三張都幾型"
多謝鑽賞^0^

RE:siu芷
2~d影子果事=___=""..太近啦我覺得...影子隻腳仲要踩到本身隻人
太近-0-"...
3~有d黃色...係本身你印bh定係刷既問題-3-??..不過好型XD
系隻耳仔到個點黃色唔系brush黎
4~個底做咩變左灰色=__=仲要描左邊囧
有D BH好地地無左忽..
圓角..你可以用圓角框整(懶人既方法=_=V)
描左邊=.=..同上啦我系msn個頭像cut出黎 所以有條邊xD
6~好似有D光=.=..
唔知點講 光得好奇怪..你做左D咩黎?..
強光="=..

RE:甜﹏甜.屋
圖質有待改善
下次會溫D靚啲嫁啦^0^"
回復 支持 反對