查看: 1576|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] `          300 DAYS*

.

❤ 300 days* (7 Oct 2008)
劣圖數張.. 請各位笑納><v
1)  ICON1號-3-"
2)  ICON2號-3-"

3)  7______7 BAN1張

THE END* XD

評分

參與人數 1樂點 +5 +3 收起 理由
siu芷 + 5 + 3

查看全部評分

回復

搶左1先`!3!
-----------
第1張;`d色都係1達達`但冇你求先比我睇個張咁恐怖`
呢個tt match d o3o"

第2張;`你用內發光a3a?.真係靚過羽化咁.
唔鍾意個d紅色1達達-0-; 同埋d細細粒x x x x;

第3張;`點解圖與圖之間會有少少羽化效果咁既?.求先明明冇咖-o-
仲有個邊好似花左少少; ps.燒隻豬黎食囉-~-v

最後.,
祝你地3OO日快樂 : ]

回復 支持 反對

都ok呀 @@v.. but第2張好似有小小一達達..矇矇地咁..

恭喜300days [[yoyo_004]]

回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 7-10-2008 21:59 發表
搶左1先`!3!
-----------

第1張;`d色都係1達達`但冇你求先比我睇個張咁恐怖`
呢個tt match d o3o"

第2張;`你用內發光a3a?.真係靚過羽化咁.
唔鍾意個d紅色1達達-0-; 同埋d細細粒x x x x;

第3張;`點解圖與圖之間會有少少羽化效果咁既?.求先明明冇咖-o-
仲有個邊好似花左少少; ps.燒隻豬黎食囉-~-v

最後.,
祝你地3OO日快樂 : ]

多謝肥老鼠先-3-v

第1張..可能我較得淺色左-~- 個透明度低d.. 所以米冇咁怪-0-
個TT都系同一個黎-3-

#2*明明系我同你講用內發光既!!!你用返黎回我-~-
細細粒x....你吾講我都吾記得加左啵a3a

第3.. 我用左模糊工具畫左下囉-0- 小朋友話覺得好d 我米留住-0-
個邊花左少少....系咩-~-我覺得ok的-3-
燒左希黎食-0-? ok xd`

原帖由 發癲雞尾 於 7-10-2008 22:25 發表
都ok呀 @@v.. but第2張好似有小小一達達..矇矇地咁..

恭喜300days [[yoyo_004]]

ok就已經算系咁了v____v
不過我發覺星夢圖真系易整過星辰好好好好好多囉-0-
第2張因為個TT透明度較得冇咁高..所以d色都深左..可能就咁搞到矇左掛-0- but我冇加過模糊的v___v
THANKS* xd

回復 支持 反對

[[yoyo_193]] 公喜3oo day先~
我比較喜歡你個字型;叫咩名?
banner好得意-[]-`;
只係第1張暗左d`;
第2張係吾係加左tt- -?
回復 支持 反對

原帖由 甜﹏甜.屋 於 8-10-2008 17:14 發表
[[yoyo_193]] 公喜3oo day先~
我比較喜歡你個字型;叫咩名?
banner好得意-[]-`;
只係第1張暗左d`;
第2張係吾係加左tt- -?

thz~~~~
撩住鼻c講恭喜o.o 我受吾起..[[yoyo_153]]
字型...老鼠尋日俾我既-0-
第1張暗左系means~icon嗎
我想講第1同2都加左tt[[yoyo_159]]

回復 支持 反對

原帖由 小夜* 於 7-10-2008 22:33 發表
多謝肥老鼠先-3-v

第1張..可能我較得淺色左-~- 個透明度低d.. 所以米冇咁怪-0-
個TT都系同一個黎-3-

#2*明明系我同你講用內發光既!!!你用返黎回我-~-
細細粒x....你吾講我都吾記得加左啵a3a

第3.. 我用左模糊工具畫左下囉-0- 小朋友話覺得好d 我米留住-0-
個邊花左少少....系咩-~-我覺得ok的-3-
燒左希黎食-0-? ok xd`

唔洗多謝- v -a
#1.icccc`O.O"我覺得好有迷彩feeL.
你又係用唔正統既TT ? ((我會唔會教壞左你 / v \+

#2.-0-v,..呵.唔多記得左mA;;不過真係好過羽化!3!
細細粒xx x-_-.有得睇咖嘛囧r2..

#3.icccccc; 我覺得冇模糊好d-3-
個邊-0-你影比我個陣都冇咁花咁;
so 睇到e+`就覺得花左d"'

唔係話有個豬頭咩-0-! 燒個豬頭黎食maa`
定係佢所指既豬頭係佢自己ah a3a`
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 8-10-2008 18:01 發表

唔洗多謝- v -a
#1.icccc`O.O"我覺得好有迷彩feeL.
你又係用唔正統既TT ? ((我會唔會教壞左你 / v \+

#2.-0-v,..呵.唔多記得左mA;;不過真係好過羽化!3!
細細粒xx x-_-.有得睇咖嘛囧r2..

#3.icccccc; 我覺得冇模糊好d-3-
個邊-0-你影比我個陣都冇咁花咁;
so 睇到e+`就覺得花左d"'

唔係話有個豬頭咩-0-! 燒個豬頭黎食maa`
定係佢所指既豬頭係佢自己ah a3a`

使吾使啜啖XDDDDD`

第1. 有迷彩feel咩-0-我feel吾到既-3-|||
我戈張..吾知算吾算系正統TT啵-.- 不過系一張比較花既tt囉-0-maybe

第2. 抄吾記得咁大鑊/.\
有得睇-0-邊度邊度-0-

第3. 冇好d咩-0-我覺得吾模糊好似起角怪怪地咁-____-||
我影俾你睇戈陣系第1次整.. 之後size吾岩影過張新既-0-
所以可能戈陣冇整咁深色掛-0-

豬頭-0-你想我燒左佢個希頭黎食-3-?
回復 支持 反對

[[yoyo_139]] 我有你一成功力is  0k-.-
令爆@_@
回復 支持 反對

s0rry囉-0-'`[[yoyo_192]]
現家睇睇真係2張都有`+3+'
對;就是第1張=~='

回復 支持 反對