查看: 42322|回復: 75
打印 上一主題 下一主題
收起左側

I am quitting here

頭像被屏蔽
回復

唔好quit啦,大家都唔想你quit架
回復 支持 反對

唔好咁啦- -..我QUIT過我明白, 當時你會好想QUIT, 但之後你就會覺得有D後侮..

畢竟你唔會捨得呢到既一切嘛..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

OMFG....

no jokes no fun....
回復 支持 反對

原帖由 freaky0216 於 10-3-2008 00:41 發表
OMFG....

no jokes no fun....

yes, every1 know..

No joke no fun AND no reports
回復 支持 反對

Just a little thing and quit...
Why you think that NAKUZ PEOPLE REPORTED YOU!!!
You say u are quit so why u cm to Prince
Although someone reported you
you dont need to quit Nakuz!!!
I dont know what happen to make MARTIN out
好一個小小小小小小小小小小小小人
回復 支持 反對

同你唔熟,但見你搞咁多活動,可見係一個人才,quit 真係可惜

試問邊個無比人report過? (雖然真係有) 但report 咪又係好似 比人扣樂點咁....唔會好嚴重姐....

再諗清楚吧
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Martin,我不是在Flame你..
但是, 我對你的行為十分不滿, 只想提提自己的意見。

你怎能夠隨便把HENRY X KICK走?..
老實說., 你認為是HENRY我也覺得無可厚非.,
可能當時只有你和他吧? 但你這樣的做法十分可恥。
與公報私仇有什麼分別?
要的話, 你倆在RS裡來一場決鬥解決.,
但請不要借用NAKUZ CC這一公眾頻道, 來剝削別人在這CC聊天的權利, 以達到自己的目的。

意見提完了.,
至於對你的走, 我是真的覺得可惜.,
作為朋友, 網友, OR WHATEVER,
我倆都有些不愉快的經歷, 但也曾試過一同作戰,
對我來說, 你是個不可多得的戰友.,
畢竟WILDY裡一分一秒也是值得令人回味的事吧..

希望你能先深思熟慮, 不要因一時之氣而誤了大事。
回復 支持 反對