收起左側

[抱怨專區] 小點,,我忍夠你 [證據不足]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ◆魚蛋佬℉〞 於 2-10-2007 17:23 發表
算吧啦 果隻姣點 一開口就串人 冇d家教
係丫
我明串NEC你條女 點丫?
唔比用D符號咪講囉
你有冇打明唔比用先?
冇WO   你唔想比人用咪講囉
一開口就插人
好威咩?高LV好勁?咪又係HKD戰士一個  嘈 多FD又點姐 大哂丫?唔夠人串搵FD  垃圾

HKD戰士?HAHAHHAHAHA

我幾時有用過HKD玩星夢=^=?
我幾時有用過HKD收星夢野=^=?證據丫唔該@.@
不嬲我D星錢同裝都係我自己搵既..自己唔識搵錢既就咪屈人用HKD玩星夢啦
隨時可以告你誹謗嫁喎..

幾時有話過高LV係威丫?
HAHAHAHAHA..又係自己亂UP之後加落人地身上
串?點解要串?原來係1開始就係想串我既..OIC

姣點?垃圾?又係人身攻擊AH? 
垃圾好似係N.而唔係Adj.   照計就應該唔係用黎形容人掛
你終於都講到明係明串係NEC條女喇..我又仲有咩好講呢?
唔通怪自己係NEC條女T^T?
HAHAHA
玩針對玩到你咁出面真係冇野好講

PS.講問我點用口插你呢?   N.同Adj.既用法都唔識
中文學唔好   英文又唔好掂
得啦 玩文字遊戲你贏晒

原帖由 ((火人鬼BB)) 於 2-10-2007 16:45 發表
唔該你la....
係e隻game就話你'玩野'.....學下咩叫尊重人....咩叫博fd????我要博你???
我怕你比人打死..(唔係隻game到 )
我本來唔想嘈你ga..係你迫我...

HAHAHA
又個小朋友..
咩叫打死?你認為現實中..,打死真係咁易?
前幾日新聞..好似用刀斬腳都死唔去T^T
打死你估好易?
你咁樣算唔算兇我嫁?咩人會打死我嫁?
照你咁樣好似講到我身邊好似好多壞份子咁喎
定係你自己係呢?

迫你嘈我?
係咪我迫人地開哩個POST,再迫你入黎回呢?
好笑喎,迫你
唔好回丫嘛

原帖由 ⊿閃風∼ 於 2-10-2007 17:12 發表
冇計 人地係版主老婆=]對事不對人? 你真的能做到?

你認為版主處事不當既可以去投訴區嫁
係度單單打打冇用的

回復 支持 反對

我唔知你係唔係果d咩hkd戰士.....
但你一開口就嘈人就係錯....
仲有你冇話自己高lv威?????
咁做咩要話我博你fd呢?
回復 支持 反對

原帖由 ((火人鬼BB)) 於 2-10-2007 17:37 發表
我唔知你係唔係果d咩hkd戰士.....
但你一開口就嘈人就係錯....
仲有你冇話自己高lv威?????
咁做咩要話我博你fd呢?

又唔係嘈你..你做咩咁緊張?
唔通你就係樓主所講戈d>>唔夠人地串就搵fd戈d人既fd?

仲有喎..你岩岩好似兇我喎
話會有人打死我@@
我宜家好驚,點知你會做D咩嫁^^
相就我就影低晒嫁啦
我死左既話因住警察搵你喎

hahaha..冇你地咁得閒..係度狂禁F5等我回

有野做閃先

回復 支持 反對

原帖由 ((火人鬼BB)) 於 2-10-2007 04:13 PM 發表
唉..灰哂...
nc你話櫻花輸入法係共享軟件, 咁"點姐"做咩唔比人整呢?
佢用左就唔比人用?????

咁我問你, 你用c++黎寫左個program, 咁你個program係咪可以未經你同意之下俾第d人用?

我俾你用c program黎整, 冇人叫你整到一樣

櫻花最小有1500個打到出黎既符號/字

只係用2個符號既話, 1500個已經可以做到112425個組合

咁都要一樣? 你冇創意就要抄人?
回復 支持 反對

入黎呃下分先   以下全屬個人評論

-_-其實我想講呢...姐係咁既...呢就 ...um ..
係樓主唔岩先囉今次-_-
點講呢-_-..
um...張圖果度 ... 第1句已經係講"跟風哩"
其實1睇就明呢3隻字係咩指d咩啦=  =
講真我唔認為樓主會唔明囉= =除非係智障
所以閃風講既 "一開口唔問點解就插人" 唔多對路 -_-
至於果句"你地淨係幫住自己個fd" ...
我想問..如果拗起上黎  作為朋友既唔通掉轉槍頭隊返自己個fd?
雖然呢度冇個係我fd ^_^...
同埋 .. 乜呢度有高lv咩= =?

-_-
最後有樣野想問囉
呢個post根本就係開黎嘈交既
版主點解會唔關post?
回復 支持 反對

原帖由 ((火人鬼BB)) 於 2-10-2007 04:45 PM 發表
唔該你la....
係e隻game就話你'玩野'.....學下咩叫尊重人....咩叫博fd????我要博你???
我怕你比人打死..(唔係隻game到 )
我本來唔想嘈你ga..係你迫我...

你識叫佢尊重人? 咁你有冇尊重過第一個諗出用e幾個符號組成既組合既人?

原帖由 ⊿閃風∼ 於 2-10-2007 05:12 PM 發表
冇計 人地係版主老婆=]對事不對人? 你真的能做到?

好明顯我做緊, 我一樣有扣過佢分
回復 支持 反對

原帖由 ‵★S!UD!M 於 1-10-2007 10:51 發表
忍夠又如何?
做小動作就可以了嗎?
可唔可以有小小大作為?

PS.咁洗唔洗我收左NEC隻AC再改埋名先同你再爆過粗AH跟名既人(係星夢^^)?

你個簽名都OK喎@.@拎舊事黎講
有心玩死我?唔好意思,樂古對我黎 ...

舊事?我唔覺得係舊事,你搶人老公呢個係事實,我記得nc前老婆開過帖,拍2次拖都係比自己個fd搶走<~~
試問,一個搶fd老公既人,人格會好得去邊呢?__?我只不過講事實,nc,我之前都覺得你係一位好既版主,但係,見到你e家呢位老婆,比人串,我真係見唔到你對事不對人囉。對你...失望的說!粗口,係人都有講既時間,但係..女仔應該講粗口嗎?女仔講粗口..人地只會當你.....心照啦!!小點,你做左nc條女之後,覺得你人品so 差,自己fd老公都搶...冇野好講....

回復 支持 反對

唔係嘈我就唔可以緊張???
我係話你個口咁臭..怕你比人打死姐 死左唔好搵我:lol
仲有你仲係冇答我咩叫博你fd呢?
回復 支持 反對

原帖由 ◆魚蛋佬℉〞 於 2-10-2007 05:23 PM 發表
算吧啦 果隻姣點 一開口就串人 冇d家教
係丫
我明串NEC你條女 點丫?
唔比用D符號咪講囉
你有冇打明唔比用先?
冇WO   你唔想比人用咪講囉
一開口就插人
好威咩?高LV好勁?咪又係HKD戰士一個  嘈 多FD又 ...

你話人姣? 你有證據?

你好有家教? 放兔打人地熄人地店

話人前先檢討自己

我明串NEC你條女<~你自己都講到明係玩針對

你話佢一開口就插人? 你一開人戈陣咪又係跟人

邊個話過高LV好勁? 你又知我地係HKD戰士?

就算係又點? 我地玩星夢就算用HKD我都仲有盈利

既然有盈利既, 咁我地怕咩用HKD?
回復 支持 反對

原帖由 ☆迪加°× 於 2-10-2007 17:45 發表

舊事?我唔覺得係舊事,你搶人老公呢個係事實,我記得nc前老婆開過帖,拍2次拖都係比自己個fd搶走<~~
試問,一個搶fd老公既人,人格會好得去邊呢?__?我只不過講事實,nc,我之前都覺得你係一位好既版主,但係,見到你e家呢位老婆,比人串,我真係見唔到你對事不對人囉。對你...失望的說!粗口,係人都有講既時間,但係..女仔應該講粗口嗎?女仔講粗口..人地只會當你.....心照啦!!小點,你做左nc條女之後,覺得你人品so 差,自己fd老公都搶...冇野好講....

HAHAHHA

女仔講粗口好奇?
你咁樣好似係性別歧視喎
好野  又多樣野告  影低先^^

老公係我搶返黎既咩?
唔好知少少扮知晒啦唔該你先^^

咩叫戀愛自由你知唔知?
咩叫搶?HAHAHAHA
當初好似係女方主動同男方分手
之後男方默許嫁喎
冇計啦
女方以為男方次次都1定會TUM返佢
成日講分手   點知有次又講 男方唔再TUM咪散左囉

你唔好知少少扮咩都知啦唔該^^
人地D感情事係俾你拎上黎論壇討論既咩?

哩度星夢版喎 唔係連版主既私生活都要會員管掛?

回復 支持 反對