樂古Nakuz

標題: 25LV T2車問題 [打印本頁]

作者: flareon    時間: 20-9-2011 21:23
標題: 25LV T2車問題
我想問蓮花定SUPRA好D..
因為2部都未用過
SUPRA會唔會好似E9咁轉唔到彎
作者: ~DSM~    時間: 20-9-2011 21:29
T2其實真係最好buy蓮花,第一快第二轉彎都ok
作者: kalok220    時間: 20-9-2011 22:45
蓮花!!!
作者: ~G@vIn~    時間: 21-9-2011 00:22
Supra 控制差, 加速麻麻, 其它普通, 不過幾型…
Lotus 加速普通, 其它ok, 控制極好…
作者: joelchim    時間: 29-9-2011 16:41
T2其實真係最好buy蓮花,第一快第二轉彎都ok
~DSM~ 發表於 20-9-2011 21:29

快!咩車都做到,講泥都廢話
btw樓主要買T2車 我個人中意TT RS
我都系用緊TT RS 起步加速拍得住LP640 一開波已經拉開距離
作者: ~DSM~    時間: 29-9-2011 17:12
快!咩車都做到,講泥都廢話
btw樓主要買T2車 我個人中意TT RS
我都系用緊TT RS 起步加速拍得住LP640  ...
joelchim 發表於 29-9-2011 16:41

樓主無講過話要點買,我估他是一名新手+平民的玩家,所以可能TT RS他不能買。
作者: hei026141    時間: 29-9-2011 17:58
回復 1# flareon
兩部都唔差...唔好買E9得架啦...=.=...我買左部E9車身太重,反應慢到死...搞到最後用番86...
作者: ~DSM~    時間: 29-9-2011 18:02
回復  flareon
兩部都唔差...唔好買E9得架啦...=.=...我買左部E9車身太重,反應慢到死...搞到最後用番86... ...
hei026141 發表於 29-9-2011 17:58

同意,如果咁早買E9不如賺多D$買蓮花仲好。
作者: hei026141    時間: 29-9-2011 19:21
同意,如果咁早買E9不如賺多D$買蓮花仲好。
~DSM~ 發表於 29-9-2011 18:02

原本以為因為係美歐版冇人用日本車...結果原來因為係難入灣先冇人用=口=
作者: flareon    時間: 30-9-2011 00:09
買左ELISE了..但係點解比賽分左去D T3組= =...同埋E10同E9一樣?
作者: ~DSM~    時間: 30-9-2011 16:23
買左ELISE了..但係點解比賽分左去D T3組= =...同埋E10同E9一樣?
flareon 發表於 30-9-2011 00:09

nononoE9同E10好大分別。如果係現實E9 old D E10 new D
係game到外觀同性能價錢都唔同。
作者: kill1997    時間: 30-9-2011 16:44
flareon 發表於 30-9-2011 00:09

比賽多數以lv 泥分組
☆如果5夠$買elise, rx7(平民版) 都係一部神車☆
作者: flareon    時間: 30-9-2011 22:00
RX7=S15一組
ELISE=同911 GT3一組-__-...
作者: ~DSM~    時間: 30-9-2011 22:01
RX7=S15一組
ELISE=同911 GT3一組-__-...
flareon 發表於 30-9-2011 22:00

你幾lv?
作者: flareon    時間: 30-9-2011 22:35
25LV- - 用GAME錢買的 因為無買點

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006635www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2