打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影視情報] 取材真實事件《陰魂嚇機》3D恐怖現身

資料.套戲取材:泰國國際航空261號班機
泰國國際航空一條由曼谷前往泰國南部城市素叻他尼(Surat Thani)的定期國內航線,於1998年12月11日,這航班由一架機身編號HS-TIA的空中巴士A310負責飛行,在着陸時失事墜毀,90名乘客及11名機員罹難。
經過
當時261號班機載著146人,於11時40分(當地時間)從曼谷國際機場起飛,前往素叻他尼需時2小時。當飛機準備降落素叻他尼機場時,天氣卻突然轉壞,不但下著大雨,能見度亦很差。加上機上的儀表着陸系統(ILS)失靈,令機員需依靠無線電通訊及目視方式著陸。機長曾經兩次降落不成功需要重飛,到了第三次嘗試降落,飛機卻失速並於機場西南方兩英哩外的沼澤墜毀,90名乘客及11名機員罹難。
出自:WIKIPEDIA
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《陰魂嚇機》3D優先場!
Nakuz id :147augustus
原因: 好耐無d真係好恐怖既鬼片上映~想知呢部恐唔恐怖@@
回復 支持 反對

【nakuz id: zenith710】
原因: 中意睇鬼片
回復 支持 反對

Nakuz id :令狐傲龍
原因:練膽+不想再搭飛機
回復 支持 反對

Nakuz id :TRusT信賴
原因:鬼片仲加埋3D一定好正!
回復 支持 反對

【nakuz id:施愛珠】
原因: 好中意睇鬼片,又系3DDDDDDD,一定要睇~唔知好看不。(預告還不錯)看過很多的鬼片了,現在的鬼片都沒以前那麼好看了。:lol
回復 支持 反對

Nakuz id: buibuichu

原因 : 因為真係好想睇呢套戲...內容極之吸引...所以我好想去睇丫...點可以唔睇呢...參加「樂古」論壇送!《陰魂嚇機》3D優先場!
回復 支持 反對

好似好好睇...唔知3D貞子好睇D定呢個好睇D呢...睇左呢個先,..同女朋友一齊贂做下大男人~
回復 支持 反對

Nakuz id:ada0089
原因:3D鬼戲 想入戲院體驗下有幾恐怖
回復 支持 反對

睇完條片就知好正0.0
回復 支持 反對