打印 上一主題 下一主題
收起左側

網吧d電腦

回復 20# s15ooooo

5好話3年,2年都未必得,e+ 都有6系,仲要680 都講到勁580 咁多,我諗2年後590 實變反普通級數. 其實計價錢,6990好過怇590,咁鬼貴...
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

5好話3年,2年都未必得,e+ 都有6系,仲要680 都講到勁580 咁多,我諗2年後590 實變反普 ...
情風 發表於 28-5-2012 19:57

6990我買果陣都係5千幾..差都兩三舊水..我就緊係支持返n卡..
回復 支持 反對

回復 22# s15ooooo

不過e+ NVIDIA 學人搞手機u,我有d 擔心怇會放小左資源喺Display Card 度,我有d 怕怇泥緊d 新卡會跌.
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

不過e+ NVIDIA 學人搞手機u,我有d 擔心怇會放小左資源喺Display Card 度,我有d 怕怇 ...
情風 發表於 28-5-2012 21:15

真係跌就買A卡吧..
回復 支持 反對

其實每間網站都唔同config

宜家做網吧比以前難好多
以前有d較高級服務好,而環保又好既網吧收成$3x-4x個hour都有
宜家標準都起碼要$10樓下1個hour~

宜家比起以前真係少左好多人入網吧打機

d網吧本來每個地方都有一間..宜家就唔係la

基本上都係大集團玩晒~因為佢地可能定期更新config(有錢嘛)

如果緊緊維持到既網吧..根本無可能談升級硬件..之後維持多幾年..就無人再去(太慢嘛)
之後又係倒閉收尾=v=
回復 支持 反對