打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 抗議版主官官相衛 你刪一個我開一個 咪係度河蟹充值問題

關閉 [複製鏈接]
明白會員既不滿,但你要知道每個會員一人一個帖子
洗版好易的
如果有d真係有心發表
有d係冇心既
都統統洗版 ...
〝小趙﹏* 發表於 2-12-2010 10:12 PM

樓主我明白的你苦處, 我並不是不講道理的人,
所以請看我新加的補充
回復

論壇係狗遊官方,但係板主唔係狗遊官方
tony5a03 發表於 2-12-2010 22:16

此乃精忠報國,身先士卒,死而後矣之志願軍焉
回復

論壇係狗遊官方,但係板主唔係狗遊官方
tony5a03 發表於 2-12-2010 22:16

但係版主受控於論壇
回復

簡單黎講就係樓主不滿版規...

有一點我想講:
版主開"集中貼"既做法已經存在左一段好長既時間
集中貼包含既討論範圍好廣
每月更新又有,出產品包又有,甚至討論某小學雞買800coins串人既集中貼都有
點解樓主要執着於"和諧"一點?
回復

其實樓主本來個 post 的確係唔錯的, 又唔係是是但但寫幾句或求其開個投票post, 如果就咁移去集中帖就真係好可惜囉~~~
回復

你有道理的就繼續放呢個POST係度
望下邊個支持, 邊個反對囉
費時同你討論呢個問題, 大把野做

P.S. 人地D論壇集中帖係放頂 不會沉落去GA,
好日不上論壇, 教我何以得知? 你剛剛先做野, 系人都見到

集中帖理由只係紙包火, 借減少帖子數目冷卻事件
而集中帖裡面看不到大家討論重點 (邊個看完不頭暈?
基本上每一個POINT都應開可以開新POST

最新補充:

本人原本出法點是出於好意, 並沒有存心於版主對峙, 在此向若感到不安的各位道歉
如果真係處理帖子數量過多問題, 也十分明白版主的工作量, 那麼大可分為,

-256事件不派紅卡專區-
-7選1抉擇專區-
-強3 變 強2 搞笑專區- (這個變動除了搞笑我想不出我什麼字可以形容...
-投訴方法專區-
-投訴後感想專區-

你有道理既post 我冇del
好似你果個投訴教學
而且
你可以編輯帖子吧?
d人既可以更加詳細知道
而且唔唔會令人誤會其內容有否與集中帖抵觸!

至於樓主提及的專區方法
本人明白集中帖那個帖子並唔夠完善,
會在未來日子加以改善
最後
本版是否真係河蟹?
是否有如中國既網管
北韓等如此管制會員言論自由
我想會員一定心中有數
回復

死la..好始好大鑊呀..
版主,,依家我地睇你點k.o.尼單野la,,,
如果唔係只會人人都好始佢咁..
回復

呢家唔關個派機事...呢個post已經係針對版主而開...睇黎樂古又會少左班人lo... ...
betaching123 發表於 2-12-2010 22:18

哦,針對版主既帖仲更加唔應該起度開啦- -''
回復

如果真係正常論壇既話...我鐘意係道發表我自己意見又關你咩事喎...除非真係官方論壇姐... ...
betaching123 發表於 2-12-2010 22:14

樓主發表意見真係統統被和諧?
http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
回復

樓主我明白的你苦處, 我並不是不講道理的人,
所以請看我新加的補充
priestlt2 發表於 2-12-2010 22:18

本人都在#38回認
請查看
回復