打印 上一主題 下一主題
收起左側

宅男日記@@~第4回,更新在#57

49# marcoyung

我只不過講出我細個對女友條件既諗法-.-
唔知點解當時會咁介意
轉返話題吧-.-
回復 支持 反對

49# marcoyung

我只不過講出我細個對女友條件既諗法-.-
唔知點解當時會咁介意
轉返話題吧-.-
anson仔 發表於 2-4-2009 23:36

哈~其實我之前都好似你咁諗,但係發覺咁樣諗野,好out
轉返,聽日會有第4回,多多支持!!,講住小小先,開始拎msn@@v
回復 支持 反對

細路仔=做朋友算拉樓主XD
回復 支持 反對

細路仔=做朋友算拉樓主XD
toto20 發表於 2-4-2009 23:42

-0-比d鼓勵好wo@@
回復 支持 反對

45# 甲記
我覺得如果人地有仔就會唔同
對佢好ok
但唔可以太好
因為如果咁會好易傷害晒3方
回埋46樓咁你有冇同大過你的女仔拍拖?
回復 支持 反對

話唔定佢有上樂古
回復 支持 反對

話唔定佢有上樂古
滔叔 發表於 3-4-2009 12:11

人地邊得閒上呢@@
第4回,
我話左比朋友知,我鍾意我公司一個女仔,問佢地點做
佢地都話,識耐d先,先拎電話,msn,又於我怕問個女仔拎msn會比佢知道我心意,
但我班fd話,淆咩呀-,-?拎就拎啦,於是,我作出宅男一生中最大決定,從沒有試過
當面問女仔拎msn,呢一日我如常返工,個女仔又帶左兩個彈撻,有老例咁請我食
去到放工個陣,一人一個食左@@v又於返埋呢日,就要成個星期先可以再見面,
我把握住機會~我問:你有無msn,比我得唔得?個女仔話:我有,跟住比左張紙佢
係呢個時代,竟然無帶筆,我再問:你有無帶筆,我無帶
個女仔話:玩野咩,就係咁有驚無險寫左個msn比我喇,我仲問你今晚on唔on
佢話:我今晚on嫁~我拎到之後好開心啦,
沿途搭車,我有心攪gag佢唔笑-,-,我原全無心攪gag佢竟然笑左,但係睇到佢笑,
真係覺得佢好靚,呢個世界好美好~.~
後來個女仔問:知唔知xx邊到有百佳超級廣埸?我:....問返佢,你買咩一定要超級廣埸買?
佢話無咩,只不過想去大d地方買
其實後尾諗返,應該把握呢個機會,話識路,借機同佢一齊去,但係個女仔走左之後先諗到
跟住返到home,沿途傻笑,因為拎到msn~.~
後尾先知,,個女仔寫左msn之後,講左堆野,話個msn號碼點點點
呢到我原全miss左~返到去我無即時add,第2日先add佢,原來個msn號碼是錯的
我問我班fd,會唔會佢特登比個錯msn我呀,佢問大細階呢,我大細add哂喇!
佢地又話,無理由比個錯你既,就算真係無feel,比個錯,大家知道左問返,會好懢介
唔通,真係我miss個堆野說話入面,係真msn號碼關鍵??我決定返工個日再次問個明白!

後記:去到第4回,之後都放緊假,無見過面,原本諗住拎到msn,可以慢慢傾,增進感情,可惜...
大約呢個月9號會開工,到時應該見到佢,一定要問清楚,既然真係比假,我就無謂再死纏落去~
到時我會識做!!
待~
回復 支持 反對

拎MSN都怕俾人知道心意-.-
約左佢出街咪可能被誤會表白a_a....
回復 支持 反對

拎MSN都怕俾人知道心意-.-
約左佢出街咪可能被詨會表白a_a....
anson仔 發表於 3-4-2009 14:45

haha,我諗住拎完msn之後就約出街嫁喇,都唔諗咁多住,
到時再搵個機會問埋有無男朋友lo~~~
回復 支持 反對

點解咁多籃球板既同志們係到出現=____="
回復 支持 反對